Najava akcije: Dan pešačenja

Planinarski klub “Vrbica” organizuje akciju

DAN PEŠAČENJA

Od Velike Plana do izletišta na Velikoj Moravi

14.10.2019. (subota)

Planinarski savez Srbije 14. septembra 2019. godine organizuje najveću ovogodišnju planinarsku akciju ,,Dan pešačenja 2019.” pod sloganom SRBIJA HODA!
„Dan pešačenja“ predstavlja poziv javnosti Srbije da se toga dana „pokrene“ i „hoda“. Planinari iz cele Srbije pozivaju stare i mlade, porodice, tinejdžere, penzionere, zaposlene, školarce, studente da se priključe akciji i prepešače 100 metara ili celu predviđenu stazu. Pešačiće se ulicama, parkovima, prirodom, planinama Srbije…
SRBIJA HODA!

Planinarski klub Vrbica organizuje rekreativnu pešačku turu od gradskog bazena u Velikoj Plani do izletišta na Velikoj Moravi.

Polazak: 14. septembra 2019. godine u 9,00 časova sa ispred gradskog bazena u Velikoj Plani.

Maršruta pešačenja: Gradski bazen – hipodrom – ušće reke Jasenice u Veliku Moravu – izletište na Velikoj Moravi.

Tura je dužine oko 15 km. Staza je lagana i bez visinske razlike, vodi kolskim i poljskim putevima pored reke Jasenice i Velike Morave i prilagođena je svima.

Po završetku pešačenja biće organizovan prevoz nazad do Velike Plane, a sve u dogovoru sa organizatorom (sopstvena vozila, taxi itd.)

Organizator: Boban Bojković ( 064/330-5475 )

Hrana: Iz ranca, poneti vodu na uspon. Na kraju pešačke ture u sportskom kompleksu Udruženja građana rekreativaca na Velikoj Moravi (u blizini „vodenice“) biće pripremljen ručak.

Kotizacija za ručak na Moravi: 200 dinara

Prijave: Radi što bolje organizacije i pripreme ručka prijave izvešiti do četvrtka 12. septembra 2019. Prijave se mogu izvršiti kod vodiča ili u prostorijama kluba četvrtkom od 19,00 – 20,00.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *