Najava akcije: Uređenje staze „Karađorđevim stopama“ (radna akcija)

Planinarski klub “Vrbica” organizuje radnu akciju:

„Uređenje staze Karađorđevim stopama“

7. april 2019. (nedelja)

Pozivamo sve članove i prijatelje Planinarskog kluba Vrbica da nam se priključe u nedelju 7. aprila 2019. god. u akciji sređivanja planinarsko-brdske staze „Karađorđevim stopama“ uoči predstojeće tradicionalne planinarske akcije 16. Pohod Karađorđevim stopama koju organizuje naš klub poslednje subote u aprilu tj. 27.04.2019. god.

Okupljanje ispred gradskog bazena u nedelju 7. aprila u 9 časova.

Plan aktivnosti odredićemo na licu mesta, sve u zavisnosti od prisutnog ljudstva. U planu nam je popravljanje markacija i čišćenje zaraslih delova na stazi.

Napomena: Sa sobom poneti zaštitne rukavice i nešto od alata (voćarske ili vinogradarske makaze, malu sekiru, malu motiku itd.)

Po završetku radova napravićemo pauzu za ručak i druženje u Domu planinara na Momajskoj kosi.
Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu, a sve u cilju što kvalitetnije organizacije pohoda Karađorđevim stopama i kako bi se naši gosti na akciji, pa i mi sami, što lepše osećali na našoj stazi.

PK Vrbica će kao i ranijih godina po završetku pohoda Karađorđevim stopama, za sve članove i prijatelje koji su učestvovali ili na bilo koji drigi način pomogli klub u organizaciji, organizovati besplatnu planinarsku akciju u nekom od slobodnih termina tokom godine.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *