Najava akcije: 23. Prolećni dani planinara

Planinarski klub “Vrbica” organizuje odlazak na republičku planinarsku akciju:

„23. Prolećni dani planinara“

13. april 2019. (subota)

Planinarsko-smučarsko društvo Ljukten iz Trstenika vas poziva na republičku planinarsku akciju koja će se održati 13. aprila 2019. na Gledićkim planinama.

POLAZAK: 13. aprila 2019. godine u 6,30 časova sa platoa ispred pozorišta u Velikoj Plani.

MARŠUTA: Velika Plana – Kragujevac – Trstenik – selo Loboder – selo Gornji Dubič i nazad.

PLAN I PROGRAM AKTIVNOSTI:

Do 09,00 dolazak do centra Trstenika (uz pauzu za kafu), otvaranje akcije i nastavak putovanja do ishodične tačke u selu Loboder.

10,00 Polazak na turu
Stazaje dugačka oko 18 km sa usponom od 570m i vodi preko Samara 922 m n.v. najvišeg vrha Gledićkih planina. Spada u nešto lakše i preporučljiva je svim uzrastima.

Do 15,00 dolazak do planinarskog doma u Gornjem Dubiču, ručak, odmor i podela zahvalnica.

17,00 Polazak prema Metalici gde nas čeka naše vozilo i polazak za Veliku Planu.

20,00 Očekivani dolazak u Veliku Planu.

OPREMA: Planinarska za očekivane vremenske uslove (planinarske cipele, jakna za vetar i zaštitu od kiše. Bliže informacije kod organizatora prilikom prijave).

HRANA: Iz ranca, poneti vodu na uspon. Organizator obezbeđuje ručak, kao i svake godine, čuveni planinarski posni pasulj sa ribom po ceni od 150 din.

CENA AKCIJE: 1000 dinara (prevoz i organizacioni troškovi).

PRIJAVE: Prijave do 11. aprila uz uplatu akontacije od 600 din. i mogu se izvršiti kod vodiča ili u prostorijama kluba četvrtkom od 19,00 – 20,00 uz uplatu. U slučaju otkazivanja potrebno je naći zamenu u suprotnom akontacija neće biti vraćena.

ORGANIZATOR: Goran Jelača (064/504-3808 )

Na ovu akciju mogu krenuti samo fizički spremni planinari. Svi učesnici idu na sopstvenu odgovornost, uz strogo pridržavanje uputstava vođe akcije.
Svaki učesnik obavezan je da ponese overenu zdravstvenu knjižicu, važeća lična dokumenta i planinarsku knjižicu sa plaćenom članarinom za 2019. godinu.
Gore navedena satnica je okvirna. Organizator/vodič zadržava pravo izmene satnice ili programa u slučaju nepredviđenih okolnosti.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *