Najava akcije: 26. Osmomartovski susreti planinara na Fruškoj gori

Planinarski klub “Vrbica” organizuje odlazak na tradicionalnu planinarsku akciju Planinarskog saveza Srbije u organizaciji PD “Zmajevac” iz Vrdnika, koji ovu akciju organizuju 26. put po redu

POLAZAK: 6.3.2021. u 6.30 sa parkinga ispred bioskopa u Velikoj Plani.

MARŠUTA: Velika Plana – Beograd – Ruma – Vrdnik i nazad

PLAN I PROGRAM AKTIVNOSTI:

Oko 9,30 časova dolazak banje Vrdnik (uz usputnu pauzu za kafu) i prijava učesnika u štabu. Priprema za pešačenje.

10,00 Polazak na pešačenje. U ponudi su dve staze:

I staza: Vrdnik – Manastirske livade – Carina – Isin čot – Brankovac – Zmajevac. Staza je dužine 13 km sa oko 383 m uspona.

II staza:
Vrdnik – Etno kompleks Vrdničaka kula (predviđen kraći odmor) – Zmajevac. Staza je dužine 5 km sa oko 150 m uspona.

Po završetku ture odmor i ručak po dogovoru!

21,00 Dolazak u Veliku Planu

OPREMA/NAPOMENA: Potrebno je imati i koristiti planinarsku opremu predviđenu za zimske uslove, kao i osvetljenje (čeone lampe)!

CENA: 1.500,00 din (prevoz i organizacioni troškovi)

PRIJAVE: Najkasnije do 4.03.2021. ili do popune vozila. Prijave, isključivo sa uplatom akontacije od 1000 din., mogu se izvršiti kod vodiča/organizatora ili u prostorijama kluba četvrtkom od 19,00 – 20,00. U slučaju otkazivanja potrebno je naći zamenu u suprotnom uplata neće biti vraćena.

ORGANIZATOR: Tamara Vučković ( 063/286-981 )

NAPOMENA: Na stazi i u prevozu svi učesnici akcije se moraju strogo pridržavati svih propisanih epidemioloških mera koje budu važile u tom trenutku!!!

Na ovu akciju mogu krenuti samo fizički spremni planinari. Svi učesnici idu na sopstvenu odgovornost, uz strogo pridržavanje uputstava vođe akcije.

Svaki učesnik obavezan je da ponese overenu zdravstvenu knjižicu, važeća lična dokumenta i planinarsku knjižicu sa plaćenom članarinom za 2021. godinu.

Gore navedena satnica je okvirna. Organizator/vodič zadržava pravo izmene satnice ili programa u slučaju nepredviđenih okolnosti

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *